Advanteges kami

  • Top 10 Manufacturer

    Top 10 Pabrikan

    Produksi taunan lambar insulasi kaca serat epoxy langkung ti 3000Tons
  • 20 years

    20 taun

    20 taun téknologi & pangalaman
  • Quality Assurance

    Pamastian kualitas

    Sistem manajemen mutu ISO9001 sertifikasi ROHS sayogi pikeun roduk
  • Competitive Price

    Harga Kompetitif

    Kami bakal nawiskeun harga anu paling kompetitif pikeun ngamaksimalkeun kauntungan anjeun sareng menangkeun langkung seueur usaha

Tentang Kami

  • Jiujiang Xinxing

    Bahan Insulasi Jiujiang Xinxing CO., LTD kagolong kana JIUJIANG XINXING GROUP, didirikeun di Cina di 2003 sareng utamina dina éléktron laminasi éléktronik sareng éléktronik kinerja tinggi.

    Kalayan jalma panilitian urang janten ahli dina bidang manufaktur, nalungtik sareng ngembangkeun, ngalarapkeun insulasi kaku dilaminasi lambar salami langkung ti 20 taun, urang janten salah sahiji pabrik anu paling berpengalaman sareng profesional dina lembaran laminasi insulasi kaku anu diajukeun, ngagungkeun sababaraha taun ngalayanan langkung ti ratusan pelanggan dina aplikasi anu béda sareng kami gaduh téknis sareng produk pikeun nyayogikeun anjeun solusi produk anu paling pas pikeun aplikasi anjeun.

  • about (3)
  • about (1)
  • about (2)
  • about (1)
  • about (2)
  • about (3)

Palanggan Kami

sdv
tyjyy
nf
w
ty
ghm
c
ht
rh
y
tyj
rtthht
yuk
xc
er
dv