Tentang Kami

Tentang Kami

Jiujiang Xinxing Insulation Material Co., Ltd.

JIUJIANG XINXING bahan insulasi CO., LTDnyaeta milik JIUJIANG XINXING GROUP, diadegkeun di Cina dina 2003 sarta utamana kalibet dina-kinerja tinggi listrik jeung éléktronik insulasi kaku laminated cadar.

Kalawan jalma panalungtikan urang keur ahli dina widang manufaktur, nalungtik tur ngembangkeun, nerapkeun insulasi kaku laminated cadar pikeun leuwih ti 20 taun, urang jadi salah sahiji pabrik paling ngalaman tur profésional dina insulasi kaku laminated lambar Filed, boasting taun. ngalayanan langkung ti ratusan palanggan dina aplikasi anu béda sareng kami gaduh pangaweruh téknis sareng produk pikeun masihan anjeun solusi produk anu pangsaéna pikeun nyocogkeun aplikasi anjeun.

Naon Urang Laksanakeun?

XINXING insulasi nyadiakeun sagala rupa insulasi kaku laminated cadar dina harga paling kalapa kalawan kualitas luar biasa. Kami ogé mibanda sababaraha sét parabot puseur pagawean CNC, kami sanggup nyadiakeun layanan dina slitting, motong paeh, motong cai, punching, pagawean nurutkeun gambar Anjeun. kana komponén pikeun konsumén pamakéan langsung.

RANGKA PRODUK YANG KAMI PASANGKEUN ngawengku:

Kelas B lalawanan panas insulasi lambar 3240 Epoxy fenol aldehida kaca kain laminasi lembar
G10 Kaku epoxy kaca lawon laminated lambar
Kelas B lalawanan panas jeung seuneu retardant insulasi lambar FR-4 Kaku epoxy kaca lawon laminated lambar
Kaca F lalawanan panas insulasi lambar 3242 Epoxy lawon kaca laminasi lambar
3248 Epoxy lawon kaca laminasi lambar
G11 Epoxy lawon kaca laminated lambar
Kelas F lalawanan panas sarta lambar insulasi retardant seuneu FR-5 Epoxy lawon kaca laminated lambar
347F Benzoxazine kaca lawon laminated lambar
KacaHlambaran insulasi lalawanan panas 3250 Epoxy lawon kaca laminated lambar
3255 Dipénil éter kaca lawon laminated lambar
KacaHlalawanan panas sarta Arc lalawanan insulasi lambar 3051 Epoxy Nomex kertas laminasi lambar
lalawanan Arc jeung seuneuretardantlambaran insulasi 3233/G5 Melamin kaca lawon laminasi lambar
Lambaran semikonduktor 3241 Semikonduktor epoxy kaca lawon laminated lambar
Lambaran insulasi anti statik Hiji sisi Anti statik epoxy kaca lawon laminated lambar
Ganda sisi Anti statik epoxy kaca lawon laminated lambar
Sakabeh Anti statik epoxy kaca lawon laminated lambar
Komponén insulasi mesin CNC pagawean komponén insulasi

Urang geus satia porsi di industri listrik jeung éléktronik jeung klien kami kaasup pausahaan dagang domestik, importir, distributor jeung manufactures of trafo, generator, motor listrik, PCB, switch kabinet, kitu ogé komponén otomotif jeung appliances.The domestik pausahaan boga lulus ISO9001: 2015 sertifikasi sistem manajemen kualitas jeung produk lulus EU RHOS certification.We geus ngembangkeun bisnis urang jeung HUAWEI, SAMSUNG jeung Apple INC.We komitmen pikeun ngawangun hubungan langgeng jeung klien tur suppliers urang, sarta ngaleuwihan standar jasa di industri urang. .

Bengkel

Parabot Utama

2 Mesin Gluing

4 Mesin Pencét Panas: 800T, 1500T, 2000T, 2500T

Gudang

Aplikasi

1. Lega dilarapkeun ka komponén dina motor, alat-alat listrik jeung sistem insulasi nu boga sarat tinggi dina sipat mékanis

2. Ogé dilarapkeun ka PCB pangeboran Nyieun lambar, dewan fixture, tegangan tinggi na-tegangan low kabinét distribution, panyaarah, kapang mesin, fixture ICT, ngabentuk mesin, mesin pangeboran, permukaan grinding plat, minyak trafo, jsb.

3. The kinerja tinggi, résistansi suhu luhur jeung bahan diéléktrik tinggi dikembangkeun ku parusahaan anu loba dipaké dina komunikasi 5G, kandaraan énergi anyar, transit rail, gardu induk badag, generator set badag, kakuatan nuklir, kakuatan angin generator set jeung widang lianna.

4. Timer dimekarkeun bahan komposit multifunctional dipaké dina industri pertahanan, industri aerospace, nyalametkeun darurat tur relief musibah jeung widang lianna.

1

Sertipikat

ISO9001: 2015

Sertipikat Perusahaan Téknologi Tinggi sareng Anyar

Fr-5 Epoxy Laminate Lambaran: En45545-2 Test

Fr-4 Epoxy Laminate Lambaran: Rhos Test

Fr-5 Epoxy Laminate Lambaran: Rhos Test

3240 Epoxy Laminate Lambaran: Rhos Test