FAQs

FAQs

Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?

Kami produsén, Kami geus ampir 20 taun pangalaman dina ngahasilkeun bahan insulasi.

Dimana lokasi pabrik anjeun? Kumaha carana abdi tiasa didatangan pabrik anjeun?

Pabrik kami aya di Jiujiang, Propinsi Jiangxi.

sertipikat mana anjeun gaduh?

Pabrik kami parantos lulus sertifikasi sistem manajemén kualitas ISO 9001;
Produk parantos lulus uji ROHS.

Kumaha anjeun ngadalikeun kualitas?

Kami ngagaduhan sistem kontrol kualitas anu lengkep, kalebet pamariksaan anu lebet, pamariksaan dina produksi sareng pamariksaan akhir.

Dupi abdi tiasa meunang sampel haratis?

Tangtosna, urang tiasa ngintunkeun anjeun conto gratis, para nasabah ngan ukur kedah mayar biaya ekspres.

Sabaraha lami waktos pangiriman?

Biasana éta 3-7days upami urang gaduh saham, atanapi éta 15-25days.

Kumaha ngeunaan bungkusan?

Dipak dina Usuk lapis non-fumigation kalayan kertas karajinan profésional dibungkus, atawa packing accroding sasuai ka nu Anjeun.

Kumaha ngeunaan istilah pembayaran?

Payment≤1000 USD, 100% sateuacanna.Payment≥1000 USD, 30% T / T sateuacanna, kasaimbangan saméméh kiriman.