Produk

FR4 Kaku Epoxy Glassfiber Laminated Lambaran

Katerangan pondok:


  • Ketebalan:0.3mm-80mm
  • ukuran:1020*1220mm 1020*2020mm 1220*2040mm
  • warna:Héjo Lampu, Hideung, Bodas
  • Kustomisasi:Ngolah dumasar kana Gambar
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    produk ieu laminated ku suhu luhur sarta tekanan tinggi jeung lawon glassfiber éléktronik impregnated kalawan brominated epoxy resin.It mibanda sipat mékanis tinggi, sipat diéléktrik jeung pasipatan retardant seuneu, éta ogé mibanda résistansi panas alus tur lalawanan Uap;

    FR-4 mangrupikeun kode kelas bahan tahan seuneu, anu hartosna spésifikasi bahan anu bahan résin kedah tiasa pareum ku nyalira saatos kaduruk.Ieu lain ngaran bahan, tapi kelas bahan.Ngaran FR4 asalna tina sistem grading NEMA mana nu'FR'nangtung pikeun'retardant seuneu', patuh kana standar UL94V-0.Ku alatan éta, papan sirkuit PCB umum, Aya loba jenis bahan kelas FR-4 dipaké, tapi lolobana ti maranéhanana bahan komposit dijieunna tina résin epoxy Tera-Fungsi jeung filler jeung serat kaca.

    Patuh sareng Standar

    Luyu sareng GB / T 1303.4-2009 résin térmosét listrik laminates keras industri - Bagian 4: Laminasi keras résin epoksi, bahan insulasi IEC 60893-3-2-2011 - résin térmosét listrik laminat keras industri - Bagian 3-2 tina bahan individu spésifikasi EPGC202.

    Fitur

    1.Sipat mékanis High;
    2.Sipat diéléktrik High;
    3.Good Mechinability
    lalawanan Uap 4.Good;
    5.Good lalawanan panas;
    6. Résistansi suhu: Kelas B
    7.Sipat retardant seuneu: UL94 V-0

    dsaf

    Aplikasi

    Produk ieu utamana dipaké salaku bagian struktur pikeun Motor jeung alat-alat listrik, kaasup sagala jinis switchalat-alat listrikFPC tulangan platpilem karbon dicitak circuit boardspad pangeboran komputerkapang jeung alat smelting (PCB test seuneusarta ogé cocog dina lingkungan baseuh jeungminyak trafo.

    Indéks Performance Utama

    NO. ITEM UNIT NILAI INDEKS
    1 Kapadetan g/cm³ 1.8-2.0
    2 Laju nyerep cai % ≤0.5
    3 kakuatan bending nangtung MPa ≥340
    4 Kakuatan komprési nangtung MPa ≥350
    5 Kakuatan dampak paralel (jinis-gap charpy) KJ/m² ≥37
    6 Kakuatan geser paralel Mpa ≥34
    7 Kakuatan regangan MPa ≥300
    8 kakuatan listrik nangtung
    (dina minyak 90 ℃ ± 2 ℃)
    1 mm KV/mm ≥14.2
    2 mm ≥11.8
    3 mm ≥10.2
    9 Tegangan ngarecahna paralel (dina minyak 90 ℃ ± 2 ℃) KV ≥40
    10 Faktor dissiption diéléktrik (50Hz) - ≤0.04
    11 Résistansi insulasi Biasa Ω ≥5.0×1012
    Saatos soaking pikeun 24 jam ≥5.0×1010
    12 Kaduruk (UL-94) Tingkat V-0

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali