Produk

G11 Halogén Free Seuneu Retardant Hard Epoxy Glassfiber Laminated Lambaran

Katerangan pondok:


  • Ketebalan:0.3mm-80mm
  • ukuran:1020*1220mm 1020*2020mm 1220*2040mm
  • warna:Héjo Lampu
  • Kustomisasi:Ngolah dumasar kana Gambar
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Produk ieu dijieun kalayan lawon serat kaca non-alkali tukang listrik salaku bahan Nyieun, kalawan résin epoxy TG tinggi sakumaha map via mencét panas laminated handapeun 155 temperature temperature.It boga kakuatan mékanis tinggi dina suhu normal, masih boga kakuatan mékanis kuat, alus. sipat listrik dina lingkungan garing sarta baseuh, bisa dipaké dina lingkungan beueus sarta trafo oil.It milik kelas F lalawanan panas insulating material.The data teknis sarupa FR5, tapi teu retardant seuneu.

    Patuh sareng Standar

    Luyu sareng GB / T 1303.4-2009 résin térmosét listrik laminates keras industri - Bagian 4: Laminasi keras résin epoksi, bahan insulasi IEC 60893-3-2-2011 - résin térmosét listrik laminat keras industri - Bagian 3-2 tina bahan individu spésifikasi EPGC203.

    Fitur

    stabilitas listrik 1.High handapeun kalembaban tinggi;
    2.Excellent sipat mékanis;
    kakuatan mékanis 3.High dina suhu luhur;
    lalawanan 4.High Uap;
    lalawanan panas 5.High;
    6. Résistansi suhu: Kelas F

    dsvh

    Aplikasi

    Lumaku pikeun sagala jinis motor, listrik, éléktronik jeung widang séjénna, loba dipaké dina motor, alat-alat listrik salaku bagian struktur insulasi, switchgear tegangan tinggi, switch tegangan tinggi (kayaning bahan insulasi stator motor dina duanana tungtung, rotor tungtung plat rotor flange sapotong. , slot ngaganjel, plat wiring, jsb).

    Indéks Performance Utama

    NO. ITEM UNIT NILAI INDEKS
    1 Kapadetan g/cm³ 1.8-2.0
    2 Laju nyerep cai % ≤0.5
    3 kakuatan bending nangtung Biasa MPa ≥380
    155±2 ℃ ≥190
    4 Kakuatan komprési Nangtung MPa ≥300
    Sajajar ≥200
    5 Kakuatan dampak (tipe charpy) Lengthway euweuh sela KJ/m² ≥147
    6 Kakuatan beungkeutan N ≥6800
    7 Kakuatan regangan Panjangna MPa ≥300
    Horizontal ≥240
    8 kakuatan listrik nangtung
    (dina minyak 90 ℃ ± 2 ℃)
    1 mm KV/mm ≥14.2
    2 mm ≥11.8
    3 mm ≥10.2
    9 Tegangan ngarecahna paralel (1 mnt dina minyak 90 ℃ ± 2 ℃) KV ≥40
    10 Faktor dissiption diéléktrik (50Hz) - ≤0.04
    11 Résistansi insulasi Biasa Ω ≥1.0×1012
    Saatos soaking pikeun 24 jam ≥1.0×1010

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali