Produk

G10 Epoxy Glassfiber Laminated Lambaran

Katerangan pondok:


  • Ketebalan:0.3mm-80mm
  • ukuran:1020*1220mm 1020*2020mm 1220*2040mm
  • warna:Héjo Lampu
  • Kustomisasi:Ngolah dumasar kana Gambar
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    G10 Epoxy serat kaca laminated lambar (Normal):produk ieu laminated ku suhu luhur sarta tekanan tinggi jeung lawon serat kaca éléktronik impregnated kalawan epoxy resin.With sipat mékanis jeung diéléktrik tinggi, panas alus sarta lalawanan gelombang, ogé kalawan machinability alus; Produk ieu bisa minuhan standar EU ROHS, nya éta lega ékspor ka tenggara Aisa, Éropa, India, jsb.

    G10 sanes nami bahan, tapi kelas bahan, nami G10 asalna tina sistem gradasi NEMA dimana standar "G" kanggo "dasar serat Kaca"

    Patuh sareng Standar

    Luyu sareng GB / T 1303.4-2009 résin térmosét listrik laminates keras industri - Bagian 4: Laminasi keras résin époksi, bahan insulasi IEC 60893-3-2-2011 - résin térmosét listrik laminat keras industri - Bagian 3-2 tina bahan individu spésifikasi EPGC201.

    Fitur

    1.Sipat mékanis High;
    2.Sipat diéléktrik High;
    3.Good lalawanan Uap;
    lalawanan panas 4.Good;
    5.Good machinability;
    6. Résistansi suhu: Kelas B

    asdfd

    Aplikasi

    Cocog jeung aplikasi dina kinerja tinggi syarat insulasi éléktronik produk, kayaning FPC tulangan plat, PCB pangeboran Pad, fiberglass meson, kaca serat papan potentiometer percetakan pilem karbon, precision wisata béntang gear grinding (chip), plat test precision, listrik (listrik) insulasi peralatan tinggal clapboard, plat insulasi, papan insulasi trafo, bagian insulasi motor, roda grinding, papan insulasi switch éléktronik, jsb

    Indéks Performance Utama

    NO. ITEM UNIT NILAI INDEKS
    1 Kapadetan g/cm³ 1.8-2.0
    2 Laju nyerep cai % ≤0.5
    3 kakuatan bending nangtung MPa ≥340
    4 Kakuatan komprési nangtung MPa ≥350
    5 Kakuatan dampak paralel (jinis-gap charpy) KJ/m² ≥37
    6 Kakuatan geser paralel Mpa ≥34
    7 Kakuatan regangan MPa ≥300
    8 kakuatan listrik nangtung
    (dina minyak 90 ℃ ± 2 ℃)
    1 mm KV/mm ≥14.2
    2 mm ≥11.8
    3 mm ≥10.2
    9 Tegangan ngarecahna paralel (dina minyak 90 ℃ ± 2 ℃) KV ≥40
    10 Faktor dissiption diéléktrik (50Hz) - ≤0.04
    11 Résistansi insulasi Biasa Ω ≥5.0×1012
    Saatos soaking pikeun 24 jam ≥5.0×1010

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali