Produk

FR5 Hard Epoxy Glassfiber Laminated Lambaran

Katerangan pondok:


  • Ketebalan:0.3mm-80mm
  • ukuran:1020*1220mm 1020*2020mm 1220*2040mm
  • warna:Héjo Lampu
  • Kustomisasi:Ngolah dumasar kana Gambar
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    produk ieu laminated ku suhu luhur sarta tekanan tinggi jeung tukang listrik dipaké lawon serat kaca bébas alkali impregnated kalawan résin epoxy husus, éta milik kelas F tahan panas insulasi material.It boga sipat mékanis tinggi dina suhu sedeng, sarta kinerja listrik stabil dina suhu luhur. .Ieu cocog dipaké dina mékanis, listrik jeung éléktronik salaku komponén insulasi tinggi.It boga kakuatan mékanis tinggi, kaayaan termal kakuatan mékanis, résistansi seuneu, résistansi panas sarta lalawanan kalembaban.

    Patuh sareng Standar

    Luyu sareng GB / T 1303.4-2009 résin térmosét listrik laminates keras industri - Bagian 4: Laminasi keras résin epoksi, bahan insulasi IEC 60893-3-2-2011 - résin térmosét listrik laminat keras industri - Bagian 3-2 tina bahan individu spésifikasi EPGC204.

    Fitur

    Sipat mékanis 1.High dina suhu sedeng;
    stabilitas listrik 2.Good dina suhu luhur;
    3.Kakuatan mékanis High
    kakuatan mékanis 4.High dina suhu luhur;
    lalawanan panas 5.High;
    lalawanan Uap 6.High;
    7.Good machinability;
    lalawanan 8.Temperature: Kelas F;
    9.Flame retardant sipat: UL94 V-0

    rht

    Aplikasi

    Dipaké pikeun mékanis, listrik, alat-alat listrik salaku komponén insulasi, sarta dipaké dina minyak trafo jeung lingkungan baseuh.

    FR5 dibandingkeun sareng FR4, TG langkung luhur, thermostabliti nyaéta kelas F (155 derajat), FR5 kami parantos lulus uji EN45545-2: 2013 + A1: 2015: Aplikasi karéta api - Perlindungan seuneu tina kendaraan karéta api-Bagian 2: Syarat pikeun kabiasaan seuneu bahan sareng komponenana.sarta disatujuan kuCRRC,urang mimitian suplai FR5 kaCRRCti 2020. Mun anjeun mibanda patalékan mangga ngahubungan kami.

    Indéks Performance Utama

    NO. ITEM UNIT NILAI INDEKS
    1 Kapadetan g/cm³ 1.8-2.0
    2 Laju nyerep cai % ≤0.5
    3 kakuatan bending nangtung Biasa MPa ≥380
    155±2 ℃ ≥190
    4 Kakuatan komprési Nangtung MPa ≥350
    Sajajar ≥260
    5 Kakuatan dampak (tipe charpy) Lengthway euweuh sela KJ/m² ≥147
    6 Kakuatan beungkeutan N ≥6800
    7 Kakuatan regangan Panjangna MPa ≥320
    Horizontal ≥240
    8 kakuatan listrik nangtung
    (dina minyak 90 ℃ ± 2 ℃)
    1 mm KV/mm ≥14.2
    2 mm ≥11.8
    3 mm ≥10.2
    9 Tegangan ngarecahna paralel (1 mnt dina minyak 90 ℃ ± 2 ℃) KV ≥40
    10 Faktor dissiption diéléktrik (50Hz) - ≤0.04
    11 Résistansi insulasi Biasa Ω ≥1.0×1012
    Saatos soaking pikeun 24 jam ≥1.0×1010
    12 Kaduruk (UL-94) Tingkat V-0

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali